Általános tudnivalók

A webáruházunkban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban elírás vagy egyéb technikai hiba miatt téves ár jelenik meg a webáruházunkban, úgy a megrendelése leadását követően az ár egyeztetése céljából telefonon (vagy e-mailben) megkeressük Önt. A leadott megrendelése akkor válik véglegessé és elfogadottá, ha e-mailben visszaigazoljuk megrendelését. Visszaigazolásunk megküldésével jön létre - az e-mailünkben írt feltételekkel és tartalommal - felek között a jogviszony.

Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt termékeket személyesen a 7621 Pécs, Király u. 18. üzletünkben veheti át.

Tel: 06-20/337-7222

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9.00-17.00

Házhoz szállítással is megrendelheti a termékeinket. A házhozszállítás futárszolgálattal történik. Az ország bármely pontjára rövid határidővel és kedvező áron juttatjuk el termékeinket.

20.000,- Ft. összeg feletti megrendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

20.000,- Ft. összeget el nem érő megrendelés esetén a szállítási költség előre utalásos megrendelés esetén 990,- Ft., utánvételes megrendelés esetén 1.200.-Ft. Előre utalás esetén a fizetendő összeg tartalmazza a szállítás költségét is. Utánvételes megrendelés esetén az utánvét összegét a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza a szállítási költséget is.

A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget tartalmazó számlát, valamint elektromos termékek esetében a jótállási jegyet minden esetben a csomagban találja.

A megrendeléseket az e-mail-ben, vagy telefonon történő visszaigazolást követően átadjuk a futárszolgálatnak. A megrendeléseket legkésőbb a következő munkanapon tudjuk a futárnak átadni, így ezeket a megrendelést követő 2. munkanapon kapja kézhez. Külföldre történő szállítás esetén csak előre utalásos fizetésre van lehetőség. Külföldi szállítás várható időtartama 3-5 munkanap.

A rendeléseket karton dobozba vagy légfóliás borítékba csomagoljuk. Kérjük, az átvett csomagot minden esetben ellenőrizze. Sérült csomag esetén a futárszolgálat munkatársával azonnal vetessen fel jegyzőkönyvet és jelezze vevőszolgálatunkon is. Amennyiben megrendelése és kiszállított tételek között eltérést tapasztal, kérjük a lehető leghamarabb, de maximum 2 naptári napon belül jelezze vevőszolgálatunknak a problémát.

Amennyiben a megrendelt termék webáruházunkban aktuálisan nem érhető el, úgy a szállítás várható időpontjáról e-mailben értesítjük.